درآمد از یوتیوب، به عنوان یکی از بزرگترین پلتفرمهای ویدیویی جهان، فرصتی بینظیر برای تولیدکنندگان محتوا فراهم میکند تا با خلاقیت خود به درآمد قابل توجهی برسند. با عضویت در برنامه همکاری یوتیوب YPP، تولیدکنندگان محتوای ویدئویی میتوانند از طریق نمایش تبلیغات، فروش محصولات و حمایتهای مالی مخاطبان، جریانهای مالی متعددی ایجاد کنند. البته، موفقیت در این پلتفرم تنها به افزایش تعداد بازدیدها محدود نمیشود؛ بلکه باید بتوانید کانال یوتیوب خود را مانیتایز کرده و سپس نسبت به نقد کردن درآمد اقدام کنید که به روش های مختلفی قابل انجام است. در ایران به دلیل تحریم ها محدودیت های زیادی در این زمینه وجود دارد و در ادامه راهکار مناسب و مطمئن برای آن ارائه می دهیم.
شرایط نقد کردن درآمد یوتیوب
رسیدن به درآمد دلاری از یوتیوب کار آسانی نیست و چالش های متعددی را باید پشت سر بگذارید. از تولید محتوای ویدئویی جذاب گرفته تا رفع چالش های مربوط به تحریم بودن کاربران ایرانی و عدم دسترسی به حساب های بانکی بین المللی از موانع مهمی هستند که باید با دقت برطرف شوند.
علاوه براین، تنها کانال هایی می توانند از یوتیوب درآمد کسب کنند که مانیتایز شده و به عضویت YouTube Partner Program (YPP) درآمده باشند. اصلی ترین شرایط برای کسب درآمد یوتیوب عبارتند از:
- حداقل ۱۰۰۰ مشترک (سابسکرایبر) داشته باشید.
- حداقل ۴۰۰۰ ساعت بازدید عمومی ویدیو در ۱۲ ماه گذشته داشته باشید
- پس از رسیدن به این اعداد، میتوانید درخواست عضویت در YouTube Partner Program (YPP) بدهید.
به عبارت دیگر، اولین گام برای کسب درآمد از یوتیوب، رسیدن به موارد بالا است. تولید محتوای جذاب و خلاقانه، تبلیغات در سایر پلتفرم ها و ترغیب کاربران به سابسکرایب کردن کانال و تماشای ویدئوها این مسیر را هموار می کند. اما برای مانیتایز کردن کانال یوتیوب و عضویت در YPP به صورت زیر باید عمل کنید:
- وارد حساب کاربری خود در یوتیوب شوید.
- در سمت راست بالای صفحه روی پروفایل خود کلیک کنید.
- وارد youtube studio شوید.
- در سمت چپ صفحه روی earn on youtube کلیک کنید.
- سپس قوانین و شرایط عضویت در YPP نمایش داده شده و باید آن را مطالعه کرده و سپس بپذیرید. روی accept کلیک کنید.
- در مرحله بعد برای فعالسازی نمایش تبلیغات روی ویدئوهای شما، باید وارد تنظیمات یوتیوب شوید.
- روی آیکون پروفایل در سمت راست بالای صفحه کلیک کرده و وارد YOUR channel شوید.
- در صفحه بعد روی دکمه customize channel کلیک کنید.
- در سمت چپ پایین صفحه روی setting کلیک کنید.
- سپس وارد منوی upload defaults شوید.
- در صفحه بعد monetization و گزینه های ads را فعال کنید.
بعد از انجام مراحل بالا، با رسیدن به تعداد مشترک و بازدید مورد نظر یوتیوب، کانال شما تایید و مانیتایز می شود. بعد از این مرحله می توانید از یوتیوب درآمد کسب کنید. اما اینجا پایان کار نیست و بخش اصلی یعنی نقد کردن درآمد یوتیوب با چالش های متعدد آن باقی مانده است!
نقد کردن درآمد یوتیوب
یوتیوب یکی از سرویس های گوگل است و برای پرداخت درآمد کاربران خود از حساب گوکل ادسنس استفاده می کند. افتتاح این حساب اصلی ترین چالش کاربران ایرانی برای نقد کردن درآمد یوتیوب است، چون این سرویس برای ایران تحریم می باشد! اما در این مطلب تمام روش هایی که می توان درآمد یوتیوب را با آن نقد کردن، با در نظر گرفتن و نگرفتن تحریم ها معرفی می کنیم تا برحسب شرایط بتوانید از آنها استفاده کنید.
روش مستقیم نقد کردن درآمد یوتیوب
اگر در کشوری به جز ایران حضور دارید، از روش مستقیم و اصلی که یوتیوب معرفی کرده است می توانید درآمد خود را نقد کنید. بعد از مانیتایز شدن کانال یوتیوب، به صورت زیر باید کانال خود را با حساب ادسنس گوگل متصل کنید:
- وارد سایت گوگل ادسنس شوید.
- اگر تا بحال در این سایت ثبت نام نکرده اید، بر روی get started در پایین صفحه کلیک کنید.
- سپس آدرس جیمیل خود را وارد کنید.
- رمز مناسب و معتبر وارد کنید.
- کشوری که در آن ساکن هستید را وارد کنید. دقت داشته باشید که ایران را نباید انتخاب کنید!
- بعد از کلیک روی دکمه create account، نتیجه حدود دو هفته بعد برایتان ارسال خواهد شد.
- بعد از اینکه درآمد شما از یوتیوب به حد مجاز رسید (حداقل ۱۰۰ دلار)، گوگل ادسنس رمز برایتان ارسال می کند.
- در زمان واریز درآمد به حساب شما، یوتیوب ابتدا رمز ارسال شده توسط گوکل ادسنس را از شما باید دریافت کند.
- سپس اطلاعات هویتی از قبیل تصویر پاسپورت باید بارگزاری شود.
- کاربران سایر کشورها در این مرحله باید اطلاعات مالیاتی را نیز وارد کنند.
بعد از اتمام این مراحل، درآمد یوتیوب بعد از اینکه حداقل به ۱۰۰ دلار رسید، به حساب ادسنس شما واریز می شود.
روش غیر مستقیم نقد کردن درآمد یوتیوب
بهترین روش برای نقد کردن درآمد یوتیوب کاربران ایرانی، استفاده از شرکت های واسط است. این شرکت ها دارای حساب گوگل ادسنس بوده و کانال یوتیوب شما به آن متصل شده و سپس بعد از کسر کارمزد مبلغ نهایی به حساب بانکی شما به ریال واریز می شود. در این روش مبلغی به عنوان کارمزد کسر می شود، اما شرایط برای رهایی از محدودیت های تحریم ها فراهم است.
کارمزد شرکت های واسط متفاوت است و به سیاست های کلی ارائه دهندگان این خدمات بستگی دارد. اما در حالت استاندارد بین ۱۰ تا ۲۰ درصد از درآمد کانال به عنوان کارمزد کسر می شود.
دقت داشته باشید که شرکت های واسط دارای چند حساب ادسنس بوده و کانال های مختلف به آنها وصل هستند. براساس قوانین یوتیوب، با تخلف هر یک از کانال ها، حساب ادسنسی که به آن متصل است مسدود می شود. در نتیجه احتمال مسدود شدن درآمد سایر کانال هایی که به آن حساب ادسنس متصل بوده وجود دارد. به همین دلیل باید از شرکت های معتبر استفاده کنید.
نقد کردن درآمد یوتیوب با شرکت های MCN
یکی از مطمئن ترین روش ها برای نقد کردن درآمد دلاری یوتیوب، استفاده از شرکت های MCN یوتیوب است. این شرکت ها کاملا معتبر و مورد تایید یوتیوب هستند و بسیاری از یوتیوبرها از آن استفاده می کنند. این شرکت ها به عنوان واسط عمل کرده و کانال های مختلف به حساب آنها متصل شده و از این طریق یوتیوب درآمد را به تولیدکنندگان محتوای ویدئویی پرداخت می کند.
در ایران شرکت هایی از قبیل یاراتیوب به عنوان نمایندگی شرکت MCN فعالیت داشته و مسیری کاملا امن را برای نقد کردن درآمد دلاری یوتیوب و پرداخت به ریال را فراهم کرده است.
برای استفاده از خدمات این شرکت ها ابتدا باید وارد سایت یاراتیوب شده و سپس کانال خود را برای بررسی معرفی کنید. کارشناسان بعد از بررسی دقیق کانال شما، تنظیمات مورد نیاز را انجام داده و بعد از هماهنگی با شما روند اتصال به حساب MCN فراهم می شود.
درآمد یوتیوب چقدر است؟
رویای کسب درآمد دلاری برای کاربران ایرانی بسیار شیرین است و به همین دلیل افراد زیادی وارد این عرصه می شوند. اما قبل از ورود به این مسیر باید بتوانید اطلاعات کافی درباره میزان درآمدی که کسب می کنید بدست آورید. به عنوان مثال، اگر برایتان سوال است که درآمد یوتیوب چقدر است، باید بدانید که فاکتورهای متعددی در این زمینه نقش دارند.
تعداد بازدیدهای ویدیوها مهمترین عامل در درآمدزایی از یوتیوب است. هرچه ویدیوهای شما بیشتر دیده شوند، احتمال دریافت تبلیغات بیشتر میشود و در نتیجه درآمد بیشتری خواهید داشت. اما دقت داشته باشید، اگر بازدیدکنندگان برنامه های مسدود کردن نمایش تبلیغات را استفاده کنند، تماشای ویدئو توسط آنها برای شما درآمد کسب نمی کند و یوتیوب آن کاربر را نادیده می گیرد.
تعامل مخاطبان از جمله لایکها، کامنتها، اشتراکگذاریها، نوع محتوا، مکان جغرافیایی بینندگان، مدت زمان ویدیو، نوع تبلیغات، تعداد کاربران دارای اکانت پریمیوم یوتیوب (عدم نمایش تبلیغ در ویدئو)، کارمزد کسر شده توسط شرکت های واسط نقدکننده درآمد از مواردی هستند که میزان درآمد شما را تحت تاثیر قرار می دهند.
در حالت طبیعی، یوتیوب برای مشاهده هر تبلیغات در ویدئوها ۰.۰۱ تا ۰.۰۳ دلار به مالک کانال پرداخت می کند. در نتیجه، هر اندازه ویدئو طولانی تر باشد و بازدید بیشتری داشته باشد، نمایش تبلیغات در آن افزایش یافته و در نهایت باعث بالا رفتن درآمد یوتیوبر می شود.
دریافت کانتنت آیدی
یکی از چالش های مهم بعدی در کسب درآمد از یوتیوب، به سرقت رفتن محتوای ویدئویی شما توسط سایر افراد و انتشار در پلتفرم های مختلف است. متاسفانه رعایت نکردن کپی رایت همیشه وجود دارد و یوتیوب برای حل این مشکل، کانتنت آیدی CONTENT ID را معرفی کرده است.
با دریافت کانت آیدی می توانید مالکیت همیشگی ویدئوهای خود را بدست آورید. در نتیجه، اگر محتوای شما در هر پلتفرم یا کانال دیگر منتشر شود، می توانید نسبت به حذف آن اقدام کنید. اما جالب است بدانید که این روش برای بالا بردن درآمد یوتیوب نیز موثر است. چون می توانید مشخص کنید که اگر ویدئوهای شما در سایر کانال ها منتشر شد، درآمد آن به حساب خودتان واریز شود.
برای دریافت کانتنت آیدی و محافظت از محتوای خود می توانید از خدمات یاراتیوب استفاده کنید. این مجموعه بررسی های لازم را انجام داده و صفر تا صد دریافت کانتنت آی دی را انجام می دهد.
خدمات مشاوره یوتیوب
علیرغم تمام موانع موجود در رسیدن به درآمد دلاری از یوتیوب، روش های متعددی برای هموار کردن این مسیر وجود دارد. شرکت های معتبری از قبیل یاراتیوب با ارائه خدمات مشاوره یوتیوب تمام آنچه برای رسیدن به موفقیت در این حوزه نیاز باشد را در اختیارتان قرار می دهند.
از جمله خدمات مشاوره یاراتیوب می توان به اتصال مستقیم کانال به MCN، فعال سازی کانال در کمتر از ۲۴ ساعت، کارشناسی اختصاصی کانال مادام العمر، معافیت مالیاتی، پشتیبانی ۲۴ ساعته، کاهش کارمزد پلکانی، پرداخت منظم به روش های ارزی، ریالی و ارز دیجیتال، اخذ تیکت وریفای و کانتنت آی دی اشاره کرد. جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره کسب درآمد یوتیوب و نقد کردن آن می توانید نام یاراتیوب را در اینترنت جستجو کرده و با تیم ما تماس بگیرید.
نظرات کاربران