۰

تمدن باستانی در قطب جنوب : چه رازی پشت پرده این قاره اسرار آمیز نهفته است؟

تمدن باستانی در قطب جنوب

تمدن باستانی در قطب جنوب : چه رازی پشت پرده این قاره اسرار آمیز نهفته است؟


 بر اساس شواهد تاریخی، سطح این قاره همواره پوشیده از یخ و برف نبوده است! حتی این احتمال وجود دارد که در گذشته‌ای دور، تمدنی پیشرفته ساکن این منطقه بوده باشند.
اکتشاف تاریخی نقشه پیری رئیس (Piri-Reis) در سال ۱۹۰۰ میلادی، یکی از بحث‌برانگیزترین واقعیت‌ها را پیرامون این قاره فاش کرد! در این نقشه، قاره قطب جنوب به عنوان یک قاره با پوشش گیاهی، پوشیده از جنگل‌ها و رودخانه‌های فاقد یخ ترسیم شده و سوالات بسیاری را پیرامون این قاره مطرح ساخته است.

اکتشاف این نقشه بدان معناست که شخصی در هزاران سال قبل (پیش از آنکه قطب جنوب قاره‌ای یخی باشد)، ضمن دسترسی به این قاره، توانسته جزئیات آن را به دقت ترسیم کند. با استناد به نقشه پیری رئیس ، قدمت اکتشاف قاره قطب جنوب تا ۳۰۰۰ سال، به عقب‌تر باز می‌گردد.علاوه بر نقشه پیری رئیس، نقشه‌ها و نمودارهای مشابه دیگری نیز چنین موضوعی را تایید می‌کنند. این نقشه‌ها، نشان می‌دهد که صدها سال و یا هزاران سال قبل، تمدن‌هایی پیشرفته در زمین سکونت داشته‌اند که به دلایلی نامعلوم، از حیات بر زمین رخ بسته و جای خود را به نسل‌های بعدی انسان‌ داده‌اند. یکی از معروف‌ترین نمودارهای مرتبط با این موضوع، نقشه جغرافیدان فرانسوی به نام فیلیپ بوئش است. نقشه بوئش دارای دو نسخه مختلف است که در یکی از آنان، قاره قطب جنوب کاملا فاقد از یخ ترسیم گردیده و در نسخه دیگر، هیچ اشاره‌ای به شرایط اقلیمی این قاره نشده است.جالب توجه است که نازی‌ها در مورد این نقشه‌ها اطلاع داشته و قطب جنوب را مکانی بسیار مهم به شمار می‌آوردند. آدولف هیتلر (Adolf Hitler)، عاشق تمدن باستانی در قطب جنوب و هر جای دیگری از این سیاره بود، از او به عنوان فردی علاقمند به فناوری‌های باستانی، تمدن‌های گمشده و… یاد می‌شود. او در نهایت متقاعد شد که قطب جنوب در واقع همان مکان گمشده آتلانتیس است! او بر این باور بود که در اعماق این قاره پوشیده از یخ، گنجینه‌هایی باستانی و عرفانی وجود دارد که او با دست‌یابی به آنان، می‌تواند بر جهانیان سلطنت کند.

تمدن باستانی در قطب جنوب

تمدن باستانی در قطب جنوب : چه رازی پشت پرده این قاره اسرار آمیز نهفته است؟

گفته شده است که نازی‌ها در نهایت یک تیم جهت جستجوی قطب جنوب آماده کرده و سفری اکتشافی را آغاز نمودند. نازی‌ها یک قار مصنوعی بزرگ را در قطب جنوب ایجاد کرده و تجهیزات و دستگاه‌های لازم در طول این اکتشاف را در آن مخفی کردند. همچنین گفته می‌شود که نازی‌ها، یک پایگاه عظیم را نیز در قطب جنوب با نام ایستگاه ۲۱۱ (Station 211) ایجاد کردند. در این صورت، ممکن است که این پایگاه در حال حاضر نیز در منطقه‌ای موسوم به «سرزمین ملکه ماود» (Queen Maud Land) وجود داشته باشد.در نهایت، آمریکایی‌ها از کاوش نازی‌ها در قطب جنوب اطلاع پیدا کرده و یک عملیات اکتشافی جدید را ترتیب دادند. بر اساس اظهارات دانشمندان آمریکایی، آن‌ها شاهد تکنولوژی‌های غیرمعمول بسیاری بوده‌اند که از جمله آن‌ می‌توان به پرواز بشقاب پرنده‌ در آسمان قطب جنوب اشاره کرد. پرواز یوفو در قطب جنوب یکی از عجیب‌ترین گزارشاتی که شاهدین این واقعه از آن سخت گفته‌اند، تا جایی که گفته می‌شود قطب جنوب، همان محلی‌ست که نازی‌های آلمان، با بیگانگان فرازمینی ملاقات داشته‌اند!

دانشمندان و محققانی که برای کسب اطلاعات بیشتر پیرامون این مسئله به سرزمین‌های یخی سفر می‌کنند، از مشاهده تکنولوژی‌های موجودات فضایی سخن می‌گویند! در سال ۱۹۶۵، گروهی از دانشمندان و پرسنل نظامی شیلی و آرژانتین، از پرواز چند شی پرنده ناشناس در نزدیکی قطب جنوب خبر دادند. با این تفاسیر، می‌توان قطب جنوب را سرزمینی اسرارآمیز و در هاله‌ای از ابهام معرفی کرد.

اما در واقع چه چیزی در زیر یخ‌های قطب جنوب پنهان شده که کشورها و ابرقدرت‌های مختلف جهان، در تلاش برای تصاحب آن هستند؟ آیا اکتشاف یک تمدن باستانی در قطب جنوب واقعیت دارد؟ اگر این تمدن باستانی، تکنولوژی‌هایی بسیار پیشرفته‌تر از ما را در اختیار داشته، با سفر به این منطقه می‌توانیم در زمانی کوتاه شاهد جهشی بزرگ در دانش و فن‌آوری امروزی خود باشیم. در سال‌های اخیر، مستند‌های بسیاری از سفر اشخاص مختلف به قاره قطب جنوب تهیه شده است؛ اشخاصی که تماما در جستجوی چیزی ارزشمند بوده‌اند!

ممکن است در نهایت، این جستجو به اکتشاف تمدن باستانی در قطب جنوب منجر شده و تکنولوژی‌هایی فراتر از تصورات را به ما هدیه کند. در واقع ممکن است که با اکتشاف بقایای این تمدن باستانی، بتوانیم به پاسخ‌هایی واقعی از گذشته اسرارآمیز این قاره دست پیدا کنیم.

اشتراک گذاری

دنبال کنید نوشته شده توسط:

عرفان سعید زنوزی

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *