راهنمای خرید سیستم گیمینگ
۰

راهنمای خرید سیستم گیمینگ

راهنمای خرید سیستم گیمینگ

اگر می‌خواهید وارد دنیای بازی‌های ویدیویی شوید و قصد ندارید هزینه زیادی را صرف تهیه سیستم کنید، بهتر است به سراغ قطعات اقتصادی‌تر بروید. در واقع این دسته از دوست‌داران بازی‌های ویدیویی نباید انتظاری از سیستمی که تهیه می‌کنند داشته باشند. برای تهیه چنین سیستمی نیازی نیست وقت زیادی را برای انتخاب قطعات صرف کنید و به نسبت سریع‌تر به نتیجه می‌رسید.
سیستم مورد نظر ما در راهنمای خرید سیستم گیمینگ ارزان، سیستمی است که بتواند حداقل بازی‌ها را با رزولوشن ۱۰۸۰p اجرا کند. رزولوشن پایین‌تر از این برای سال ۲۰۲۲ اصلا مطلوب نیست. این پی سی می‌تواند اکثر بازی‌ها را با کیفیت مشابه کنسول اجرا کند و حتی در برخی مواقع نرخ فریم و کیفیت بالاتری را ارائه دهد.
هدف این است که کاربران حداقل بازی‌ها را با نرخ ۳۰ فریم بر ثانیه تجربه کنند و گاهی نیز آن را به مقداری بین ۳۰ تا ۵۰ فریم بر ثانیه برسانند. حتی برخی آثار با چنین سیستمی با نرخ ۶۰ فریم بر ثانیه نیز اجرا می‌شوند. شاید تصور کنید که چنین امری ممکن نیست. اما باید ذکر کنیم که در سال‌های اخیر سخت افزارهایی وارد بازار شده‌اند که چنین امکانی را برای گیمرها فراهم می‌کنند.

سیستم گیمینگ میان‌ رده

باز هم باید اشاره کنیم که سیستم‌های از پیش تهیه شده توسط برخی شرکت‌ها در این رده می‌توانند کارتان را راحت‌تر کنند. اما اگر قصد تهیه این نوع پی سی‌ها را ندارید، راهنمای خرید سیستم گیمینگ میان‌رده به کمک‌تان خواهد آمد. باید اشاره کنیم که کاربران برای بستن چنین سیستمی باید به نسبت مورد پیشین، هزینه بیشتری را صرف کنند.
در این بخش شما با سخت افزار‌های قوی‌تری مواجه خواهید شد که کمک می‌کنند بازی‌ها را با کیفیت بالاتر تجربه کنید. تعداد زیادی از گیمرها در این رده نیز با رزولوشن ۱۰۸۰p بازی‌ها را تجربه می‌کنند، اما حالا نرخ فریم وجه تمایز اصلی با سیستم ارزان‌تر است. در این پی سی‌ها شما حداقل نرخ ۶۰ فریم بر ثانیه را تجربه خواهید کرد.
حتی برخی از بازی‌ها در این‌گونه سیستم‌ها با رزولوشن ۱۴۴۰p نیز اجرا می‌شوند و نرخ فریم خوبی را نیز ارائه می‌دهند. سیستم‌های میان‌رده به این دلیل که با قیمت مناسب، از سایر رده‌ها پرطرفدارتر هستند.
 


سیستم گیمینگ حرفه ای

اگر محدودیتی قیمت سیستم گیمینگ ندارید، باید به سراغ راهنمای خرید کامپیوتر گیمینگ حرفه ای بروید. در این بخش ما بهترین قطعات بازار را به شما معرفی می‌کنیم که قائدتا قیمت‌های بسیار بالایی خواهند داشت.
روی یک سیستم گیمینگ بالارده، می‌توانید اکثر بازی‌ها را با رزولوشن ۱۴۴۰p و نرخ ۱۰۰ فریم بر ثانیه اجرا کنید. کارت گرافیک‌هایی نظیر Nvidia GeForce RTX 3080 یا موارد قوی‌تر از آن، به راحتی اجازه می‌دهند که بازی‌ها با کیفیت ۴K و نرخی بالاتر از ۱۰۰ فریم بر ثانیه اجرا شوند. این سیستم‌ها رویای تمامی گیمرها هستند و تجربه کاربر را از بازی‌ها به اوج می‌رسانند.
سیستم گیمینگ حرفه‌ای شامل بهترین قطعات خواهد بود و تا سال‌ها می‌تواند شما را از خرید سیستم جدید یا ارتقا قطعات بی‌نیاز کند. با وجود این باز هم باید تاکید کنیم که قیمت کامپیوتر گیمینگ حرفه‌ای بسیار بالا است.

 

 

مواردی که موقع خرید سیستم گیمینگ باید به آن توجه کرد
مادربرد:

راهنمای خرید سیستم گیمینگ

برد اصلی (Motherboard) که نوعی مداری الکتریکی است، در واقع به عنوان مرکز ارتباطات رایانه شناخته می‌شود. بخش‌های گوناگون یک کامپیوتر روی این قسمت سوار شده و مادربر دو وظیفه اصلی، اتصال اجزا به هم و تامین انرژی الکتریکی آن‌ها را به عهده می‌گیرد.
سوکت پردازنده‌ی LGA 1151 و چهار عدد اسلات رم یکی از انتخاب‌های خوش قیمت میان رده است.
انتخاب مادربرد تا حد زیادی منوط به تعیین پردازنده شما دارد. پردازنده‌ها امروزه در سوکت و پشتیبانی تراشه‌ها، متفاوت از نسل‌های گذشته خود عمل می‌کنند. از این رو انتخاب و خرید مادربرد بین محصولات اینتل (Intel) و یا ای‌ام‌دی (AMD)، بدون اطلاعات و پیش زمینه فنی ممکن است کمی چالش برانگیز باشد.

پردازنده :

راهنمای خرید سیستم گیمینگ

پردازنده مرکزی در واقع آن بخش از رایانه است که اقدامات، محاسبات و اجرای برنامه‌ها را بر عهده دارد. پردازنده جزو مهم‌ترین قطعات یک سیستم گیمینگ است که عملکرد و راندمان کلی سیستم را تعیین می‌کند.
با ورود نسل دوازدهم اینتل و اختلاف قیمت بسیار کم این نسل با دو نسل پیشین، در لین لیست جدیدترین پردازنده‌های اینتلی معرفی شده‌اند و توصیه‌ی ما تهیه‌ی این نسل است.

کارت گرافیک:

راهنمای خرید سیستم گیمینگ

کارت گرافیک یکی از حیاتی‌ترین سخت افزار برای تجربه با کیفیت بصری از گیم است که در خرید کیس گیمینگ بسیار تاثیر گذار میباشد. اگر گیمر، استریمر، تولید کننده محتوا و یا فعال صنعت مدیا و ویرایش باشید، تهیه این قطعه در راس نیازهای شما قرار می‌گیرد. چرا که این توانایی این قطعه عملکردی مستقیم بر تمامی پردازش‌های گرافیک محور کامپیوتر شما دارد.

حافظه SSD:

نصب سیستم عامل یا بازی مورد نظر روی حافظه SSD، سرعت لودینگ و اجرای آن‌ها بالا می‌برد. و گاها باعث افزایش فریم ریت جزیی نیز می‌شود. برای یک خرید کیس گیمینگ میان رده حافظه ۲۵۰ گیگابایتی و در صورت امکان بیشتر کفایت می‌کند.

منبع تغذیه/power:

انتخاب یک پاور با توان پایین‌تر از انرژی مورد نیاز قطعات می‌تواند بر عملکرد قطعات تاثیر منفی داشته باشد و باعث کاهش عمر مفید قطعات شود؛ فلذا بایستی هنگام خرید به میزان توان خروجی پاور که بر اساس وات معرفی می‌شود، توجه کنید. البته لازم است بدانید عددی که به عنوان توان خروجی اعلام می‌شود.

کیس:

راهنمای خرید سیستم گیمینگ

کیس‌ها با توجه به تعداد پورت، وجود یا عدم وجود قاب شیشه‌ای، ورودی میکروفن، خروجی هدفون، سیستم خنک کننده و نورپردازی در رنج قیمت‌های متفاوتی قرار می‌گیرند؛ با این حال انتخاب و خرید کیس تا حد زیادی به خود شما بستگی دارد.

اشتراک گذاری

دنبال کنید نوشته شده توسط:

تحریریه کنترل امجی

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *