بهترین سبک های سفارش نقاشی چهره کدامند؟
۰

بهترین سبک های سفارش نقاشی چهره کدامند؟

نقاشی یکی از هنرهای بصری است که دارای سبک‌های متنوعی بوده و هر یک از این سبک‌ها شامل ویژگی‌های خاص و منحصربفرد خود می‌باشد که توسط نقاشان برجسته در ایران و جهان اجرا می‌شوند. یکی از نقاشی‌های محبوب و پرطرفدار امروزی، سفارش نقاشی چهره است. نقاشی چهره نیز مانند سایر نقاشی‌ها دارای سبک‌های گوناگونی بوده و با روش‌ها و تکنیک‌های متنوعی اجرا می‌شود. از پرتره‌های کلاسیک گرفته تا سبک‌های مدرن و معاصر، هر هنرمند با توجه به دیدگاه خود به گونه‌ای خاص توانسته چهره‌ها را به زیبایی هر چه تمام‌تر به تصویر بکشد.

سبک‌های نقاشی دارای تنوع بسیار زیادی است به همین دلیل انتخاب مناسب‌ترین سبک برای نقاشی چهره کاری دشوار و چالش‌برانگیز می‌باشد. بنابراین ما سعی کردیم تا در این مقاله شما را با سبک‌های مختلف نقاشی آشنا کرده و به شما در انتخاب بهترین سبک برای نقاشی چهره کمک کنیم.

در ادامه به معرفی و بررسی برخی از بهترین و معروف‌ترین سبک‌های نقاشی چهره خواهیم پرداخت. سبک‌های معروفی مانند: سبک رئالیسم، امپرسیونیسم، اکسپرسیونیسم و مدرنیسم. تمامی این سبک‌ها دارای ویژگی‌ها و تکنیک‌های خاص و منحصر به فرد خود هستند که می‌توانند تأثیر زیادی در نمایش هر چه بهتر و زیباتر چهره داشته باشند.

 

سبک های رایج و متداول در نقاشی  چهره کدامند؟

یکی از هنرهای قدیمی و باستانی که در آثار نقاشان بزرگ تاریخ به چشم می‌خورد، طراحی و نقاشی چهره است. هنر نقاشی دارای سبک‌های متنوعی است که برخی از برجسته‌ترین و شناخته ‌شده‌ترین سبک‌های نقاشی شامل: سبک امپرسیونیسم (برداشت گرایی)، رئالیسم (واقع گرایی)، اکسپرسیونیسم، کوبیسم (حجم گری)، مینی‌مالیسم، گرافیتی، فتورئالیسم، باروك، آبستره (انتزاعی)، مینیاتور، آوانگارد، کتاره سخت، دادائیسم و… می‌باشند اما این موضوع را باید در نظر داشته باشید که همه‌ی این سبک‌ها برای چهره نگاری مناسب نیستند و انتخاب متریال و سبک مناسب برای تابلوهای نقاشی چهره به سلیقه نقاش و فرد هنرمند مرتبط است که با کمک این سبک‌ها می‌توانند شخصیت و احساسات سوژه‌های خود را با دقت و ظرافت به تصویر بکشند.سفارش نقاشی رنگ روغن یکی از سفارش های جذاب و دوست داشتنی هست. 

برای کسب اطلاعات بیشتر مقاله نقاشی با رنگ روغن را مطالعه کنید

مناسب‌ترین سبک های نقاشی چهره کدامند؟

برای کشیدن نقاشی چهره می‌توانید از روی خود فرد یا از روی عکس او این کار را انجام دهید. اما به این موضوع باید توجه داشته باشید که نقاشی از روی عکس به معنای تکرار دقیق تصویر بر روی بوم نیست؛ بلکه نقاش با استفاده از سبک‌های مختلف و خلاقیت خود، زیبایی‌هایی را به اثر اضافه می‌کند. این کار کمک می‌کند تا نقاشی چهره‌ای منحصر به فرد و جذابی از یک تصویر بی‌جان کشیده شود.

اصولا انتخاب سبک برای نقاشی چهره بر اساس سلیقه و سفارش مشتری انجام می‌گیرد اما برخی سبک‌ها برای نقاشی چهره پرطرفدارتر بوده و بیشتر مورد استفاده قرار می‌گیرند. که در ادامه به معرفی این سبک‌ها خواهیم پرداخت.

پرطرفدارترین سبک‌های نقاشی چهره عبارتند از:

سبك رئاليسم

سبک رئالیسم یا واقع‌گرایی اواسط قرن ۱۹ میلادی در نقاشی هنرمندان فرانسوی به نمایش درآمد. در این سبک تمامی عناصر به همان شکلی که وجود دارند با تمام زشتی و زیبایی‌های خود بر روی بوم نقش می‌بندند. این سبک با سبک رومانتیسیسم کاملا در تضاد است. در سبک رومانتیسیسم، هنرمندان از جلوه‌های غیرواقعی و تخیلی استفاده می‌کنند. در صورتی که در نقاشی‌های رئالیستی، هر آنچه در واقیت دیده می‌شود، دقیقاً به همان صورتی که هستند به تصویر کشیده می‌شوند.

یکی از نمونه‌های برجسته رئالیسم کلاسیک را می‌توان در نقاشی پرتره مشهور مونالیزا اثر لئوناردو داوینچی مشاهده کرد که تصویر چهره زنی را با جزئیات دقیق و هنرمندانه‌ای به تصویر کشیده است. این سبک به هنرمندان این امکان را می‌دهد تا هنر خود را به چالش بکشند و با دقت و مهارت بالایی هر آنچه را در عکس و دنیای اطراف خود می‌بینند بر روی بوم پیاده سازی کنند. به همین دلیل، رئالیسم یکی از محبوب‌ترین و تاثیرگذارترین سبک‌ها در طول تاریخ هنر بوده و هست.

در این سبک معمولا طراحی چهره سیاه قلم، پاستل، رنگ روغن و آبرنگ انجام می شود.

Buy Picture "Mona Lisa (La Gioconda)" (c. 1503/05), framed by Leonardo da  Vinci | ars mundi

 

سبک فتورئالیسم

دهه ۱۹۶۰ میلادی سبک فتورئالیسم Photorealism)) یا واقع‌گرایی عکس‌وار در بین هنرمندان به شهرت رسید. در این سبک هنرمندان از روی عکس‌های چاپ شده شروع به کشیدن نقاشی کردند و پس از بررسی دقیق عکس، تلاش کردند تا آن را به‌گونه‌ای واقعی کشیده و به نمایش بگذارند. در این سبک پرطرفدار، فرد هنرمند تمام جزئیات را با دقت می‌کشد و تمام ویژگی‌های تصویر را به درستی به بوم منتقل می‌کند. این سبک از نقاشی چهره به قدری به عکس نزدیک است که گاهی با عکس واقعی اشتباه گرفته می‌شود.

سبک فتورئالیسم بیشتر از نقاشی پرتره تمام‌قد و نیم‌تنه استفاده می‌شود که سبب محبوبیت این سبک برای نقاشی چهره می‌باشد. در این سبک شخصیت و ویژگی‌های فرد با دقت و هنرمندی بیشتری به تصویر کشیده می‌شود. به همین دلیل یکی از معتبرترین سبک‌های نقاشی چهره در دنیا شناخته شده است.

 

سبک مینیاتور 

مینیاتور سبکی است که پس از اسلام رواج یافت و می‌توان آن را به هنرمندان ایرانی نسبت داد. این سبک از قوانین معمول نقاشی پیروی نمی‌کند و تصاویر در ابعاد کوچک به نمایش گذاشته می‌شود. از نقاشی مینیاتور برای ترسیم چهره و طبیعت استفاده می‌شود و نقاشان این سبک با دقت زیادی جزئیات فراوان، تصاویری ظریف و پیچیده را خلق می‌کنند. این تصاویر دارای رنگ‌های زنده و تزیینات هنری است که همین مساله سبب خاص بودن و چشم نوازی آن می‌شود.

استاد محمود فرشچیان، رضا عباسی و محمدباقر آقامیری از جمله برجسته‌ترین اساتید سبک مینیاتور در ایران هستند که  آثار این هنرمندان مهارت و خلاقیت در این سبک نقاشی را به زیبایی به تصویر کشیده‌اند.

استاد فرشچیان توانست با ترکیبی از سنت و مدرنیته، نقاشی مینیاتور را به سطحی جدیدی برساند. رضا عباسی نیز با تأکید بر جزئیات و حالات انسانی، نقاشی‌های مینیاتوری برجسته‌ای خلق کرده است. محمدباقر آقامیری، با وفاداری به سنت‌های کهن و همزمان با افزودن عناصر جدید، توانسته نقاشی‌های منحصربه‌فردی را ارائه دهد.

مینیاتور یکی از برجسته‌ترین و تأثیرگذارترین سبک‌های نقاشی در تاریخ هنر ایران و جهان بحساب می‌آید و بخشی از میراث فرهنگی و هنری ایران است که در طول قرن‌ها رشد کرده و تحول یافته است.

سبک امپرسیونیسم

امپرسیونیسم یک سبک هنری است که در اواخر قرن نوزدهم ظهور کرد که دارای ویژگی‌های خاص و منحصربه فرد خود می‌باشد. از جمله این ویژگی‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. ضربه‌های کوتاه قلم‌مو
  2. جداسازی رنگ‌ها
  3. تأکید بر نمایش دقیق نور و بازتاب‌های آن
  4. انتخاب موضوعات روزمره

هنرمندان این سبک تلاش می‌کردند تا با استفاده از رنگ‌های خالص و ضربات سریع قلم‌مو، حال و هوای لحظات گذرا را به زیبایی هر چه تمام‌تر به تصویر بکشند.

جمع بندی:

طراحی چهره به صورت تمام‌رخ، نیم‌رخ و سه‌رخ از محبوبیت زیادی برخوردار است و هنرمندان بسیاری به شیوه‌های نوین آصار خود را برای تماشای عموم به نمایش می‌گذارند. نقاشی پرتره تنها به چهره یا صورت محدود نمی‌شود و ممکن است بخشی از بدن را نیز شامل شود. انتخاب سبک مناسب برای طراحی چهره بسته به نوع سفارش متفاوت است و هنرمندان می‌توانند از تکنیک‌های گوناگونی برای سفارش مشتریان خود استفاده کنند.

اگر به دنبال یک تابلوی نقاشی پرتره از چهره خود هستید می‌توانید به وبسایت گالری آرتمیز مراجعه کرده و نمونه‌های کار شده توسط اساتید مجرب ما را مشاهده کنید. شما می‌توانید در تمامی سبک‌های مد نظر خود، اقدام به سفارش نقاشی چهره کنید. 

شما با شناخت دقیق سبک‌های توضیح داده شده در این مقاله و درک ویژگی‌های هر یک از آنها می‌توانید بهترین سبک را برای نقاشی چهره خود انتخاب کرده و اثری ماندگار را سفارش دهید.

برچسب‌ها:

اشتراک گذاری

دنبال کنید نوشته شده توسط:

تحریریه کنترل امجی

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *