بدنام ترین قاتلان زنجیره‌ای تاریخ
۰

۷ تا از بدنام ترین قاتلان زنجیره‌ای تاریخ

بدنام ترین قاتلان زنجیره‌ای تاریخ

بصورت دقیق، یک قاتل زنجیره‌ای کسی است که حداقل دو نفر را در رویدادهای جداگانه که در زمان‌های مختلف رخ می‌دهند به قتل می‌رساند. در حالی که «قتل‌های زنجیره‌ای» توسط هیچ کد قانونی‌ای به طور رسمی تعریف نشده است، جرایم قاتلان زنجیره‌ای اغلب مورد توجه رسانه‌ها و افکار عمومی قرار می‌گیرد – به خصوص در مواردی که تعداد قربانیان زیاد است یا قتل‌ها به شیوه‌ای فجیع انجام می‌شود. فهرست زیر به برخی از بدنام‌ترین قاتلان زنجیره‌ای که تا به حال دنیا به خود دیده است، می‌پردازد.

جک قاتل (Jack the Ripper)

بدنام ترین قاتلان زنجیره‌ای تاریخ

ما او را «جک قاتل» می‌نامیم، اما واقعاً نمی‌دانیم چه کسی پشت یکی از قدیمی‌ترین و بدنام‌ترین جنایت‌های زنجیره‌ای قرار دارد. این قاتل در سال ۱۸۸۸ در محله وایتچپل لندن ظاهر شد و پنج زن را به قتل رساند و اجسادشان را مثله کرد. پلیس حدس می‌زد که قاتل یک جراح، قصاب یا کسی است که با چاقوی جراحی مهارت دارد. قاتل با فرستادن نامه‌هایی که اعمالش را شرح می‌داد، جامعه و پلیس را به سخره می‌گرفت. اگرچه طی سال‌ها مظنونین زیادی معرفی شده‌اند، اما هویت قاتل هرگز شناسایی نشده است.

جفری دامر (Jeffrey Dahmer)

بدنام ترین قاتلان زنجیره‌ای تاریخ

جفری دامر در سال ۱۹۷۸، درست در سن ۱۸ سالگی، شروع به کشتن کرد و تا سال ۱۹۹۱ که یکی از قربانیان فرار کرد و پلیس را به خانه او در میلواکی، ویسکانسین هدایت کرد، به خاطر قتل دستگیر نشد. در آنجا بود که برخی از جزئیات وحشتناک زندگی او از طریق عکس‌هایی از بدن‌های مثله شده و اعضای بدن پراکنده در سراسر آپارتمان دیده شد. او حتی یک وان اسید داشت که برای خلاص شدن از شر قربانیانش استفاده می‌کرد. در مجموع، دامر ۱۷ نفر را به قتل رساند که اغلب آن‌ها مردان جوان رنگین‌پوست بودند. او دو بار در زندان حبس کشید و در سال ۱۹۹۴ توسط یک هم سلولی به قتل رسید.

هارولد شیپمن (Harold Shipman)

بدنام ترین قاتلان زنجیره‌ای تاریخ

برآورد می‌شود هارولد شیپمن، که همچنین با نام «دکتر مرگ» شناخته می‌شود، حدود ۲۵۰ بیمار را به قتل رسانده است. این پزشک بین سال‌های ۱۹۷۲ تا ۱۹۹۸ در دو مطب مختلف در منطقهٔ منچستر بزرگ انگلستان کار می‌کرد و در تمام این مدت به کشتن ادامه می‌داد. او دستگیر نشد تا اینکه چند نفر، از جمله یک تابوت‌ساز که از تعداد زیاد گواهی‌های سوزاندن جسد با امضای شیپمن متعجب شده بود، به همراه این واقعیت که اکثر موارد زنان سالخورده‌ای بودند که در رختخواب نه در شب بلکه در طول روز مرده بودند، به موضوع مشکوک شدند. پلیس تحقیقات را به درستی انجام نداد و شیپمن به کشتن ادامه داد تا اینکه طمع کرد و سعی کرد وصیت‌نامه‌ای جعلی برای یکی از قربانیانش با خودش به عنوان ذینفع ترتیب دهد، که منجر به شک دختر قربانی شد. او سرانجام در سال ۲۰۰۰ محکوم شد و در سال ۲۰۰۴ در زندان خودکشی کرد.

جان وین گِیسی (John Wayne Gacy)

بدنام ترین قاتلان زنجیره‌ای تاریخ

جان وین گِیسی، یک کارگر ساختمانی که توسط همسایگان حومه‌نشینش به عنوان فردی برون‌گرا شناخته می‌شد، در سیاست مشارکت داشت و حتی به عنوان دلقک در مهمانی‌های تولد کار می‌کرد. او اما یک دلقک نبود. گِیسی در سال ۱۹۷۸ زمانی که یک پسر ۱۵ ساله که آخرین بار با او دیده شده بود، ناپدید شد، مظنون شناخته شد. این تنها باری نبود که خانواده‌های پسران گمشده انگشت اتهام را به سمت گِیسی نشانه رفته بودند، اما اولین باری بود که مقامات حرف آن‌ها را جدی می‌گرفتند. اندکی بعد، حکم بازرسی به پلیس اجازه داد به خانه گِیسی دسترسی پیدا کند، جایی که بوی نزدیک به ۳۰ جسد دفن شده در زیرزمینی به ارتفاع چهار فوت زیر خانه او به مشام می‌رسید. او به جرم ۳۰ قتل محکوم شد و در سال ۱۹۹۴ با تزریق مرگبار اعدام شد.

اچ.اچ. هولمز (H.H. Holmes)

بدنام ترین قاتلان زنجیره‌ای تاریخ

شیکاگو سهم خودش را از قاتلان داشته است، اما شاید هیچ کس به اندازهٔ اچ.اچ. هولمز، داروسازی که هتلی را به قلعهٔ شکنجه تبدیل کرد، آزاردهنده نباشد. پیش از نمایشگاه جهانی ۱۸۹۳، هولمز به شیکاگو نقل مکان کرد و شروع به تجهیز یک هتل سه طبقه با انواع وسایل شوم از جمله خطوط گاز، گذرگاه‌های مخفی و درب‌های مخفی، راهروهایی که به بن‌بست منتهی می‌شدند، سرسره‌هایی به زیرزمین، پوشش‌های ضدصدا و وسایلی برای شکنجه در سراسر یک ماز کرد. گاز به هولمز اجازه می‌داد مهمانانش را قبل از اینکه بدترین اتفاق بیفتد، اغلب روی میزهای جراحی‌اش، بیهوش کند. سپس اجساد را در کورهٔ ساختمان می‌سوزاند، اسکلت‌ها را به دانشکده‌های پزشکی می‌فروخت و کلاهبرداری‌های بیمه عمر را اجرا می‌کرد. او در مجموع به بیش از ۳۰ قتل اعتراف کرد – تنها پس از اینکه یک کلاهبردار دیگر به دلیل عدم رعایت یک قرارداد مالی او را لو داد – و قبل از اینکه در سال ۱۸۹۶ به دار آویخته شود.

پدرو لوپز (Pedro Lopez)

بدنام ترین قاتلان زنجیره‌ای تاریخ

یکی از پرکارترین قاتلان زنجیره‌ای دنیا ممکن است هنوز آزاد باشد. پدرو لوپز به بیش از ۳۰۰ قتل در کشور مادری‌اش کلمبیا و همچنین اکوادور و پرو مرتبط است. حداقل یک‌سوم این قتل‌ها مربوط به زنان قبيله‌ای بوده است. پس از دستگیری لوپز در سال ۱۹۸۰، پلیس گورهای بیش از ۵۰ قربانی نوجوان او را پیدا کرد. او بعدها به قتل ۱۱۰ دختر در اکوادور محکوم شد و به ۲۴۰ قتل دیگر در کلمبیا و پرو اعتراف کرد. ” هیولای آند” حتی ۲۰ سال هم در زندان نبود، زیرا در سال ۱۹۹۸ به دلیل حسن رفتار آزاد شد. بیش از ۲۰ سال از آن زمان می‌گذرد و هنوز محل اختفای او نامعلوم است.

تد باندی (Ted Bundy)

بدنام ترین قاتلان زنجیره‌ای تاریخ

تد باندی از توجهی که قتل‌هایش برای او جلب می‌کرد، لذت می‌برد و بسیاری در ایالات متحده با کمال میل این توجه را به او می‌دادند. غرب آمریکا قلمرو شکار او بود، با تعداد نامعلومی قتل که عمدتاً زنان دانشجو – از واشنگتن و اورگان تا یوتا و کلرادو – را در بر می‌گرفت. باندی یک بار در کلرادو دستگیر و به جرم آدم‌ربایی محکوم شد، اما از بازداشت فرار کرد و به فلوریدا نقل مکان کرد، جایی که چندین قتل دیگر انجام داد. دستگیری نهایی باندی و عواقب آن توجه کل کشور را به خود جلب کرد، زیرا متهم به قتل در طول آنچه که به نظر می‌رسد اولین دادگاه قتل تلویزیونی بود، از وکیل خود دفاع می‌کرد، مصاحبه‌ها را با آغوش باز می‌پذیرفت و به هوادارانی که ایجاد کرده بود، می‌بالید. او سرانجام در سال ۱۹۸۹ روی صندلی برقی اعدام شد.

برچسب‌ها:

اشتراک گذاری

دنبال کنید نوشته شده توسط:

بامداد نوروزیان

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *