0

آموزش بازی براول استارز

براول استارز در سال ۲۰۱۸ توسط کمپانی سوپرسل منتشر شد؛ همان کمپانی بازی‌سازی که عناوینی چون کلش آف کلنز و کلش رویال را در کارنامه خود دارد. براول استارز مدت کوتاهی پس از انتشار به محبوبیت زیادی دست پیدا کرد و همیشه در استورهای آنلاین جزو بازی‌های پرطرفدار قرار دارد. هدف اصلی این بازی پیروزی در مبارزات کوتاه و اکشنی است که بازیکنان در هر زمان و مکان در صورت اتصال به اینترنت می‌توانند در آن‌ها شرکت کنند. اگر به تازگی این بازی را روی دستگاه خود نصب کرده‌اید، این راهنما را برای آموزش بازی براول استارز تا انتها بخوانید.

آموزش بازی براول استارز

شروع بازی براول استارز

مشابه بسیاری از بازی‌های مدرن، براول استارز نیز دارای یک راهنمای آموزشی برای پلیرها است تا با کنترل و مکانیک بازی آشنا شوند. کنترل‌های بازی براول استارز کاملا یوزرفرندلی و ساده هستند؛ تنها ۳ تا ۵ دکمه بر روی اسکرین دیده می‌شود که یادگرفتن کنترل آن‌ها بسیار آسان است. زمانی‌که کار با دکمه‌ها را یاد بگیرید، می‌توانید در مودهای مختلف بازی کنید. پس از آنکه به کنترل مسلط شدید می‌توانید از میان مودهای مختلف بازی یکی را انتخاب کرده و مبارزه را شروع کنید. پیش از شروع مبارزه از میان کاراکترهای بازی که با نام براولر (Brawler) شناخته می‌شوند نیز باید کاراکتر خود را انتخاب کنید. در بخش‌های بعدی درباره جزئیات بازی بیشتر توضیح خواهیم داد.

بازی براول استارز

مبانی اصلی بازی براول استارز

تروفی ها

تروفی‌ها نقش اصلی را در پیشرفت شما در بازی دارند. شما با برنده شدن در مبارزات می‌توانید تروفی به‌دست بیاورید. البته اگر در مبارزات شکست بخورید تروفی از دست خواهید داد. هرکدام از براولرها تعداد تروفی مختص به خود را دارند که در طول بازی می‌توانید به‌دست بیاورید. جمع تروفی‌های هر براولر مجموع تروفی‌های حساب شما خواهد بود. هرچه بیشتر تروفی به‌دست بیاورید در مسیر تروفی (Trophy Road) پیشرفت خواهید کرد. به‌دست آوردن جوایز، پیشرفت در بازی و براولرهای جدید بر اساس مجموع تروفی‌های شماست.

براولرها

کاراکترهای بازی براول استارز با نام براولر (Brawler) شناخته می‌شوند. در حال حاضر ۷۰ براولر با قدرت‌ها و توانایی‌های خاص خود در بازی حضور دارند. این براولرها بر اساس توانایی‌ها و ارزشی که دارند در هفت گروه قرار می‌گیرند؛ مسیر جام یا تروفی (Trophy Road)، کمیاب (Rare)، بسیار کمیاب (Super Rare)، حماسی (Epic)، اسطوره‌ای (Mythic)، افسانه‌ای (Legendary) و کروماتیک (Chromatic). هرچه در این دسته‌بندی به جلو پیش بروید، توانایی‌ها و قدرت‌های خاص‌تری را می‌توانید از براولرها انتظار داشته باشید.

هرکدام از براولرها دارای ۱۱ سطح قدرت هستند. هر سطح را می‌توانید با استفاده از تعداد مشخصی پاورپوینت باز کنید و بر اساس سطحی که آنلاک کرده‌اید، اچ‌پی HP و اتک ATK به‌دست بیاورید. در سطح هفت می‌توانید توانایی خاصی به‌نام گجت‌ها (Gadgets) را به‌دست بیاورید. این گجت‌ها باف و مزایایی را برای براولر به همراه دارند که تنها ۳ بار در هر مسابقه قابل استفاده است.

در سطح ۹ نیز یک قدرت ویژه به نام استار پاور (Star Power) را باز می‌کنید که توانایی‌های براولر را از چند جهت ارتقا می‌دهد. هر براولر ۲ استار پاور دارد. این استار پاورها برخلاف گجت‌ها منقضی نمی‌شوند. هنگامی‌که به سطح ۱۰ و ۱۱ می‌رسید، دو جایگاه ویژه به نام تجهیزات (Gears) برای شما باز می‌شود. این قابلیت‌ها بسته به شرایط مختلف به براولرها کمک می‌کنند. البته ممکن است در آینده تغییراتی در این سیستم اعمال شود.

براول باکس ها

تمام براولرها را می‌توانید در طول بازی به‌وسیله پاورپوینت آپگرید کنید. روش‌های زیادی برای به‌دست آوردن پاورپوینت وجود دارد اما رایج‌ترین آن از طریق باز کردن براول باکس است. با باز کردن براول باکس همچنین می‌توانید سکه طلا یا حتی یک براولر جدید به‌دست بیاورید. بیگ باکس‌ها معادل سه براول باکس و مگا باکس‌ها معادل ۱۰ براول باکس هستند.

ارز داخل بازی براول استارز

ارزهای داخل بازی براول استارز به چند شکل وجود دارند که مهم‌ترین آن‌ها جم براول استارز است. از جم براول استارز می‌توانید برای خرید اسکین و آیتم‌های کازمتیک یا براول پس استفاده کنید. گیمرهای ایرانی می‌توانند جم براول استارز را که ارز پریمیوم این بازی به‌شمار می‌رود از با مراجعه به فروشگاه ونوم استور خریداری کرده و به‌صورت آنی تحویل بگیرند.

سکه‌های طلا نیز از دیگر ارزهای داخل بازی به‌شمار می‌روند و می‌توانید از آن‌ها برای ارتقا براولرها، خرید پاروپوینت، گجت و استار پاور استفاده کنید. استارپوینت‌ها نیز برای خرید اسکین و حتی باکس به‌کار می‌روند. توکن‌ها با افزایش رتبه تروفی‌های براولر به‌دست می‌آیند. تنها کافی است مودهای مختلف را بازی کرده و کوئست‌ها را تکمیل کنید. در نهایت اسکرپ‌ها هستند؛ سکه‌های آبی رنگی که پس از ارتقا براولر به سطح ۱۰ و آنلاک کردن جایگاه (Gear) به‌دست می‌آورید. این سکه برای ارتقا و آپگرید تجهیزات به کار می‌روند.

جم براول استارز

مودهای بازی براول استارز

در حال حاضر براول استارز دارای ۸ مود یا حالت است که در ادامه هرکدام را جداگانه بررسی خواهیم کرد.

بونتی (Bounty)

این مود از زمان انتشار تا به حال در بازی وجود داشته است و یکی از اصلی‌ترین حالت‌های بازی به‌شمار می‌رود. بونتی مانند یک دث‌مچ 3v3 ساده است؛ نوعی مبارزه که شما با حذف یک پلیر یک ستاره یا بونتی (Bounty) به‌دست می‌آورید که بالای سر کاراکتر دیده می‌شود. هرچه بازیکنان بیشتری حذف کنید ستاره‌های بیشتری به‌دست می‌آورید.

اگر ستاره‌ یا بونتی‌های زیادی داشته باشید و انمی شما را حذف کند، تمام ستاره‌ها به انمی خواهد رسید. تیمی که در انتهای زمان مبارزه بیشترین تعداد ستاره را داشته باشد برنده نهایی این مود شناخته می‌شود. برای جلوگیری از گرفتن نتیجه مساوی، این مود یک ستاره آبی در میانه مپ قرار می‌دهد. هر تیمی که صاحب این ستاره شود، در صورت مساوی بودن نتیجه برنده بازی خواهد بود.

مود جم گرب (Gem Grab)

این مود نیز از زمان انتشار نسخه بتا در بازی وجود داشته است؛ یک مود 3v3 که تنها هدف آن جمع‌آوری جم‌هایی است که در فواصل زمانی معین از معادنی در نقشه بیرون می‌آیند. اولین تیمی که بتواند ۱۰ جم به‌دست آورده و آن‌ها را به مدت ۱۰ ثانیه حفظ کند برنده بازی خواهد بود. اگر بازیکنی که تعداد مشخصی جم در دست دارد از بازی حذف شود، بازیکنان دیگر می‌توانند جم‌های جامانده آن پلیر را بردارند.

براول بال (Brawl Ball)

براول بال یکی از محبوب‌ترین مودهای این بازی به‌شمار می‌رود؛ یک مود 3v3 اکشن اما ساده. در این حالت یک توپ در میانه مپ نمایش داده می‌شود که شما باید آن را برداشته و با استفاده از آن از تیم حریف امتیاز بگیرید؛ درست همان کاری که در مسابقه فوتبال انجام می‌دهید. بازیکنانی که توپ را در اختیار دارند نمی‌توانند حمله کنند اما می‌توانند با استفاده از مین اتک (Main attack) توپ را شوت کنند. اولین تیمی که دو گل به تیم حریف بزند برنده بازی خواهد بود.

شو داون (Showdown)

شو داون یک دث‌مچ است که با حضور ۱۰ بازیکن انجام می‌شود. اگر یک پلیر حذف شود دیگر ریسپاون نمی‌شود و شما بر اساس رنکی که بازی را در آن تمام کرده‌اید تروفی دریافت می‌کنید. در حقیقت می‌توان گفت شو داون مشابه بتل‌رویال است؛ یک گاز سمی در میدان بازی پخش می‌شود و بازیکنان باید باکس‌هایی را پیدا کنند که پاور کیوب (Powe Cube) یا مکعب‌های قدرت به آن‌ها می‌دهد. این مکعب‌ها آستانه دمج و اچ‌پی براولر را افزایش می‌دهند. این مکعب‌ها را نیز می‌توانید از پلیرهایی که حذف می‌شوند بردارید. این مود دارای دو حالت دونفره و یک‌نفره است.

هایست(Heist)

هایست یک مود 3v3 است که در آن هر تیم دارای یک گاوصندوق با مقدار زیادی هلث یا سلامت است. هدف این است که گاوصندوق تیم حریف را شکسته یا باز کرده و از گاوصندوق خود دفاع کنید. اولین تیمی که بتواند گاوصندوق تیم مقابل را باز کند یا با اتمام زمان بازی بیشترین آسیب را به گاوصندوق تیم حریف زده باشد، برنده این مود خواهد بود.

براول استارز

هات زون (Hot Zone)

هات زون یکی از مودهای 3v3 است که به تازگی به بازی اضافه شده است. هدف از بازی در این مود این است که در منطقه مشخص شده باقی بمانید و از آن دربرابر تیم حریف محافظت کنید. ماندن در مناطق مارک‌شده در یک بار یا نوار نشان داده می‌شود و اولین تیمی که بتواند ۱۰۰٪ نقاط مشخص‌شده در مپ را محافظت کند برنده بازی خواهد بود.

ناک‌اوت (Knockout)

مود ناک‌اوت یکی از حالت‌های 3v3 بازی است که شباهت زیادی به مود بونتی دارد. تنها تفاوتی که می‌توان به آن اشاره کرد این است که براولرهای حذف شده ریسپاون نخواهند شد. تیمی که بتواند دو بازی را برنده شود، پیروز میدان خواهد بود. اگر راندهای بازی زمان بیشتری ادامه پیدا کنند، ابرهای سمی در سراسر نقشه ظاهر می‌شوند.

پاور لیگ (Power League)

پاور لیگ یک مود تورنومنتی و کاملا رقابتی است که هیچ ارتباطی به تروفی نداشته و سیستم رنکینگ کاملا متفاوتی دارد. این مود شامل حالت‌های سولو یا تک‌نفره و چندنفره است. در مود تک‌نفره شما با پنج بازیکن دیگر که به‌صورت رندوم انتخاب می‌شوند به‌صورت 3v3 مبارزه می‌کنید. این درحالی است که مبارزه چندنفره با تیم‌هایی که از پیش مشخص شده‌اند صورت می‌گیرد.

با انتخاب هر براولر توسط یک بازیکن، بازیکنان دیگر نمی‌توانند او را انتخاب کنند. به این ترتیب مسابقه با براولر‌های غیرتکراری انجام می‌شود. این مود با گرفتن دو وین برنامه‌ریزی شده و مپ و حالت بازی به‌صورت رندوم از میان تمام مودهای بازی (به غیر از شو داون) انتخاب می‌شوند. تیمی که بتواند دو وین بگیرد برنده پاور لیگ خواهد بود.

کلاب‌ها و کلاب لیگ‌ها

مانند تمام بازی‌های سوپرسل، براول استارز نیز دارای کلن سیستم خود به نام کلاب‌ها (Clubs) است؛ گروه‌هایی که حداکثر ۳۰ عضو دارند، از طریق چت با یکدیگر در ارتباط هستند و با هم بازی می‌کنند. کلاب‌ها دارای رئیس، معاون، ارشد و اعضا هستند. کلاب لیگ یا لیگ کلاب‌ها نوعی سیستم مبارزه‌ای است که هر هفته از چهارشنبه آغاز شده و تا سه‌شنبه ادامه دارد.

کازمتیک‌ها

براول استارز برای پلیرهایی که می‌خواهند ظاهری خاص و جذاب داشته باشند تعدادی آیتم کازمتیک یا تزئینی قرار داده است. برای هر براولر تعدادی اسکین قرار داده شده که می‌توانید با استار پوینت، سکه و جم خریداری کنید. ایموت‌هایی به نام پین (Pin) نیز در بازی وجود دارد که می‌توانید در میانه مبارزه استفاده کرده و به‌وسیله آن‌ها با بازیکنان دیگر به‌نوعی ارتباط داشته باشید. ایموت‌ها نیز در شاپ بازی با جم خریداری می‌شوند یا به‌عنوان جایزه در ایونت‌های براول پس و مسیر تروفی به شما تعلق می‌گیرند.

بازی براول استارز

کلام پایانی

براول استارز یکی دیگر از بازی‌های موفق کمپانی سوپرسل است که پیش از این با معرفی کلش آف کلنز، کلش رویال، هی‌دی و بو‌م بیچ به دنیای بازی‌های موبایل به محبوبیت زیادی دست پیدا کرده است. معمولا برای شروع هر بازی آشنایی با سیستم رنکینگ، مکانیک، کنترل و مودهای بازی ضروری است. البته همیشه آموزش‌های ابتدایی به بازیکنان داده می‌شود. اما برای سهولت بیشتر، آموزش بازی براول استارز را برای شما قرار دادیم تا بتوانید شروعی آسان‌تر و قوی‌تر در این بازی داشته باشید. همچنین می‌توانید با خرید جم براول استارز از وبسایت فروشگاه ونوم استور، آیتم‌های ویژه بازی را خریداری کرده و چند قدم از هم‌رده‌های خود بالاتر باشید.

رپورتاژ آگهی به صرفه

اشتراک گذاری

دنبال کنید نوشته شده توسط:

تحریریه کنترل امجی

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *